Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ναδαλ Τζοκοβιτσ - Μπουνιές στο ματς των Μπακς του Αντετοκούνμπο (video) : Ο νόβακ τζόκοβιτς μίλησε για τον σπουδαίο ρόλο που έχουν παίξει στη διαμόρφωση της καριέρας του οι δύο σπουδαίοι τενίστες, ρότζερ φέντερερ και ράφαελ ναδάλ.

Ναδαλ Τζοκοβιτσ - Μπουνιές στο ματς των Μπακς του Αντετοκούνμπο (video) : Ο νόβακ τζόκοβιτς μίλησε για τον σπουδαίο ρόλο που έχουν παίξει στη διαμόρφωση της καριέρας του οι δύο σπουδαίοι τενίστες, ρότζερ φέντερερ και ράφαελ ναδάλ.. Ναδαλ τζοκοβιτς | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το ναδάλ: «καλύτερος στον κόσμο ο τζόκοβιτς». Ο νόβακ τζόκοβιτς μίλησε για τον σπουδαίο ρόλο που έχουν παίξει στη διαμόρφωση της καριέρας του οι δύο σπουδαίοι τενίστες, ρότζερ φέντερερ και ράφαελ ναδάλ. Επιλογές από την προτελευταία αγωνιστική της πριμέρα ντιβισιόν και τον μεγάλο τελικό του atp masters στη ρώμη ανάμεσα στον ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς. Ο καταξιωμένος τενίστας κέρδισε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά τον ράφα ναδάλ, ο οποίος είχε αφήσει εκτός.

Μια διαφορετική σεζόν για το τένις. Ήττα για τον κύργιο, συνεχίζουν νισικόρι, ναδάλ, μάρεϊ και τζόκοβιτς! 12:46 πως θα σας φαινόταν την ίδια ημέρα να δείτε σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο τους ναδάλ. Πλάκα κόντρα στο νο1 του κόσμου ο ράφα ναδάλ έφθασε έτσι τα 20 γκραν σλαμ στην σπουδαία καριέρα του και έπιασε στην κορυφή. Ο τσιτσιπάς συνεχίζει πλέον την …περιοδεία του στο τουρνουά της.

Roland Garros: Ο Τζόκοβιτς εκθρόνισε τον Ναδάλ με 3-1 σετ ...
Roland Garros: Ο Τζόκοβιτς εκθρόνισε τον Ναδάλ με 3-1 σετ ... from cdn.cnngreece.gr
Πλάκα κόντρα στο νο1 του κόσμου ο ράφα ναδάλ έφθασε έτσι τα 20 γκραν σλαμ στην σπουδαία καριέρα του και έπιασε στην κορυφή. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για τζοκοβιτσ στο to10.gr. «το να έχεις πίεση πάνω σου, είναι προνόμιο». Μια διαφορετική σεζόν για το τένις. «είναι περίεργο να μην έχουμε τον φέντερερ και τον ναδάλ στο us open». «καλύτερος στον κόσμο ο τζόκοβιτς». Σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 στο κανάλι ert sports θα προβληθεί ζωντανά o 124oς τελικός του roland garros με τους ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς. Για τρίτη φορά στην καριέρα του κατάφερε να προκριθεί στα.

Η βροχή διέκοψε τον ημιτελικό του τζόκοβιτς με τον τιμ, ο οποίος θα γίνει αύριο.

Ο νόβακ τζόκοβιτς μίλησε για τον σπουδαίο ρόλο που έχουν παίξει στη διαμόρφωση της καριέρας του οι δύο σπουδαίοι τενίστες, ρότζερ φέντερερ και ράφαελ ναδάλ. Σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 στο κανάλι ert sports θα προβληθεί ζωντανά o 124oς τελικός του roland garros με τους ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς. Ο ράφα ναδάλ δεν έχει αντίπαλο στο roland garros κι έκανε. «είναι περίεργο να μην έχουμε τον φέντερερ και τον ναδάλ στο us open». Ράφα ναδάλ για 13η φορά στην κορυφή, αφού προηγουμένος καθάρισε εύκολα τον μεγάλο ο ναδάλ, κατέκτησε το τουρνουά, και έπιασε στην κορυφή των κατόχων grand slam, με 20 τρόπαια. Μία φορά έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους και σε ολυμπιακούς αγώνες, το 2008 στο πεκίνο, με νικητή τον ναδάλ. Τελευταίος πόντος τσιτσιπά στον αγώνα με ναδαλ atp αυστραλία. Ο καταξιωμένος τενίστας κέρδισε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά τον ράφα ναδάλ, ο οποίος είχε αφήσει εκτός. Ήττα για τον κύργιο, συνεχίζουν νισικόρι, ναδάλ, μάρεϊ και τζόκοβιτς! Live αγώνες νοβακ τζοκοβιτσ ραφαελ ναδαλ. Για τρίτη φορά στην καριέρα του κατάφερε να προκριθεί στα. «καλύτερος στον κόσμο ο τζόκοβιτς». Στο arthur ashe μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού, ανάμεσα σε ναδάλ και ντελ πότρο.

Τελευταίος πόντος τσιτσιπά στον αγώνα με ναδαλ atp αυστραλία. Πρωτοσέλιδο «l' equipe» με τσιτσιπά, τζόκοβιτς, σβάρτσμαν και ναδάλ. Ζωντανά νοβακ τζοκοβιτσ ραφαελ ναδαλ δωρεάν. Ναδαλ τζοκοβιτς | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το ναδάλ: Ναδαλ, τζοκοβιτσ, γουιλιαμσ, χαλεπ, τιμ και οσακα.

Roland Garros: Ημιτελικός «φωτά» με Νόβακ Τζόκοβιτς και ...
Roland Garros: Ημιτελικός «φωτά» με Νόβακ Τζόκοβιτς και ... from thecaller.gr
Ο τσιτσιπάς συνεχίζει πλέον την …περιοδεία του στο τουρνουά της. «είναι περίεργο να μην έχουμε τον φέντερερ και τον ναδάλ στο us open». Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για τζοκοβιτσ στο to10.gr. Μια διαφορετική σεζόν για το τένις. Για τρίτη φορά στην καριέρα του κατάφερε να προκριθεί στα. Watch online novak djokovic rafael nadal live streaming. Όλα τα άρθρα του tag νοβακ τζοκοβιτσ. Ράφα ναδάλ για 13η φορά στην κορυφή, αφού προηγουμένος καθάρισε εύκολα τον μεγάλο ο ναδάλ, κατέκτησε το τουρνουά, και έπιασε στην κορυφή των κατόχων grand slam, με 20 τρόπαια.

Ζωντανά νοβακ τζοκοβιτσ ραφαελ ναδαλ δωρεάν.

Ναδαλ, τζοκοβιτσ, γουιλιαμσ, χαλεπ, τιμ και οσακα. Ναδαλ, τζοκοβιτσ, γουιλιαμσ, χαλεπ, τιμ και οσακα. 12:46 πως θα σας φαινόταν την ίδια ημέρα να δείτε σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο τους ναδάλ. Watch online novak djokovic rafael nadal live streaming. Έτσι ο ναδάλ θα περιμένει το σάββατο να μάθει. Επιλογές από την προτελευταία αγωνιστική της πριμέρα ντιβισιόν και τον μεγάλο τελικό του atp masters στη ρώμη ανάμεσα στον ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς. Ναδαλ τζοκοβιτς | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το ναδάλ: «είναι περίεργο να μην έχουμε τον φέντερερ και τον ναδάλ στο us open». Ο καταξιωμένος τενίστας κέρδισε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά τον ράφα ναδάλ, ο οποίος είχε αφήσει εκτός. Στο arthur ashe μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού, ανάμεσα σε ναδάλ και ντελ πότρο. «το να έχεις πίεση πάνω σου, είναι προνόμιο». Ράφα ναδάλ για 13η φορά στην κορυφή, αφού προηγουμένος καθάρισε εύκολα τον μεγάλο ο ναδάλ, κατέκτησε το τουρνουά, και έπιασε στην κορυφή των κατόχων grand slam, με 20 τρόπαια. Πρωτοσέλιδο «l' equipe» με τσιτσιπά, τζόκοβιτς, σβάρτσμαν και ναδάλ.

Όλα τα άρθρα του tag νοβακ τζοκοβιτσ. Αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα ακολούθησαν. Μια διαφορετική σεζόν για το τένις. Ο καταξιωμένος τενίστας κέρδισε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά τον ράφα ναδάλ, ο οποίος είχε αφήσει εκτός. Πλάκα κόντρα στο νο1 του κόσμου ο ράφα ναδάλ έφθασε έτσι τα 20 γκραν σλαμ στην σπουδαία καριέρα του και έπιασε στην κορυφή.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ιστορία στο Σινσινάτι - CNN.gr
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ιστορία στο Σινσινάτι - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα ακολούθησαν. Ήττα για τον κύργιο, συνεχίζουν νισικόρι, ναδάλ, μάρεϊ και τζόκοβιτς! Ο ρώσος τενίστας ανέβηκε στο νο,2 της παγκόσμιας κατάταξης εκθρονίζοντας τον ράφα ναδάλ. Ναδαλ, τζοκοβιτσ, γουιλιαμσ, χαλεπ, τιμ και οσακα. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για τζοκοβιτσ στο to10.gr. Μια διαφορετική σεζόν για το τένις. Μία φορά έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους και σε ολυμπιακούς αγώνες, το 2008 στο πεκίνο, με νικητή τον ναδάλ. Έτσι ο ναδάλ θα περιμένει το σάββατο να μάθει.

Όλα τα άρθρα του tag νοβακ τζοκοβιτσ.

Επιλογές από την προτελευταία αγωνιστική της πριμέρα ντιβισιόν και τον μεγάλο τελικό του atp masters στη ρώμη ανάμεσα στον ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς. Για τρίτη φορά στην καριέρα του κατάφερε να προκριθεί στα. Ναδαλ τζοκοβιτς | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το ναδάλ: Σήμερα ο στέφανος τσιτσιπάς βρίσκεται στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης (τον προσπερνάνε μόνο οι θρύλοι του αθλήματος ναδάλ, τζόκοβιτς. «είναι περίεργο να μην έχουμε τον φέντερερ και τον ναδάλ στο us open». Ζωντανά νοβακ τζοκοβιτσ ραφαελ ναδαλ δωρεάν. Watch online novak djokovic rafael nadal live streaming. Ο ρώσος τενίστας ανέβηκε στο νο,2 της παγκόσμιας κατάταξης εκθρονίζοντας τον ράφα ναδάλ. Όλα τα άρθρα του tag νοβακ τζοκοβιτσ. Ήττα για τον κύργιο, συνεχίζουν νισικόρι, ναδάλ, μάρεϊ και τζόκοβιτς! Τον 7ο τίτλο του στο αυστραλιανό open κατέκτησε πριν λίγο ο νόβακ τζόκοβιτς. Ναδαλ, τζοκοβιτσ, γουιλιαμσ, χαλεπ, τιμ και οσακα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στον ισπανό ναδάλ και τον αργεντινό σβάρτσμαν, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις 4μ.μ.